בע"ה כ"ח ניסן תשפ"ה
הרשמה לניוזלטר שלנו

Close

הקצין שנהרג מירי שוגג: טל נחמן מנס ציונה

ערבים ירו הבוקר טיל לעבר ישובי עוטף עזה. מוקדם יותר נהרג קצין צה"ל ברצועת עזה מירי של חייל גבעתי שזיהה אותו בטעות כמחבל חמוש

  • אלחנן גרונר, הקול היהודי
  • ד' אדר תשע"ד - 09:01 04/02/2014
גודל: א א א
ערבים ירו הבוקר טיל לעבר ישובי עוטף עזה. מוקדם יותר נהרג קצין צה"ל ברצועת עזה מירי של חייל גבעתי שזיהה אותו בטעות כמחבל חמוש
[caption id="attachment_58243" align="aligncenter" width="300"]גדר המערכת ברצועת עזה (דובר צה''ל) גדר המערכת ברצועת עזה (דובר צה''ל)
במהלך הלילה נהרג סמוך לרצועת עזה טל נחמן, קצין צה"ל בחיל המודיעין, מירי שוגג של חייל גבעתי. החייל הבחין בו וככל הנראה סבר כי מדובר במחבל ערבי. הוא פתח באש והרג אותו.
בצה"ל פתחו בחקירת האירוע. נחמן, תושב נס ציונה כבן 21, היה צפוי לסיים את תפקידו באיזור ולעבור לתפקיד מ"פ אימונים. לאחר מותו הועלה בדרגה.
ובתוך כך, הבוקר ירו ערבים מרצועת עזה טיל לעבר ישובי עוטף עזה. ב"ה לא דווח על נזק או נפגעים. צה"ל לא הגיב לאירוע. בתקופה האחרונה חלה עלייה בהתקפות הערבים מרצועת עזה וחצי האי סיני, וירי טילים לעבר אילת וישובי הדרום כמעט חזר לשגרה.
 
תגובות (1) פתיחת כל התגובות כתוב תגובה
מיון לפי:

האינתיפאדה המושתקת


0 אירועי טרור ביממה האחרונה
האירועים מה- 24 שעות האחרונות ליומן המתעדכן > 0 מהשבוע האחרון

סיקור מיוחד