ארבעה בני אדם נהרגו בצהרים ושלושה נוספים נפצעו בסניף בנק בבאר שבע, לאחר שאלמוני פתח בירי לעבר הנוכחים במקום. לאחר ששחרר את בת הערובה שחטף, ירה בעצמו למוות
ארבעה בני אדם נהרגו בצהרים ושלושה נוספים נפצעו בסניף בנק בבאר שבע, לאחר שאלמוני פתח בירי לעבר הנוכחים במקום. לאחר ששחרר את בת הערובה שחטף, ירה בעצמו למוות [caption id="attachment_64621" align="aligncenter" width="100%" caption="זירת האירוע בבאר שבע (הצלה יו"ש)"] קצת אחרי השעה 13:00 (שני) נכנס לסניף בנק הפועלים ברחוב ז'בוטנסקי בבאר שבע תושב העיר כבן 40 ופתח בירי לכל עבר. הנסיבות לאירוע טרם התבררו ונראה כי הרקע לאירוע הוא סכסוך בין היורה למנהל הבנק. כתוצאה מהירי נפגעו אנשים רבים שנכחו בבנק, ומד"א מדווח על 4 הרוגים, שלושה גברים ואישה, וכן מספר פצועים נוספים, חלקם באורח קשה. למקום הוזעקו כוחות גדולים של משטרה ומד"א, בנוסף ללוחמי ימ"מ וצוות משא ומתן שהוקפצו אף הם למקום. הכוחות כרזו לתוקף, שהחזיק באותה עת בבת ערובה, אך לא נענו. בהמשך פרץ כוח ימ"מ לבנק, שם גילה כי בת הערובה שוחררה והתוקף ירה בעצמו למוות. בנוסף נבדק חשד כי ליורה היה שותף נוסף שנפצע במהלך האירוע ופונה לבית החולים סורוקה.
ברור שכשהערבים יעופו מכאן אז לא יהיו הצרות האלו כי כשהם יעופו זה יהיה כשאנחנו נהיה במצב רוחני הגיוני. אנחנו צריכים לדעת שבארציות ברור שצריך להנהיג מדיניות תורנית של ענישה וכיבוש ע"פ התורה אבל כל הקשיים שיש לנו פה זה מתוך צער השכינה!!
אין ספק שכל הבעיות בעולם זה בגלל הערבים. ברגע שהערבים יסתלקו מפה לא יהיו שום בעיות. לא יהיו עוני ואלימות, לא יהיו ויכוחים, לא תהיה שנאה. לא יהיה משבר כלכלי, לא יהיה ביטול תורה.אם לא היו ערבים לא היה את חטא אדם הראשון, דור הפלגה ודור המבול, חטא קורח ועדתו, חטא המרגלים וחטא המתאוננים
מאיפה כולם פה יודעים שזה בדואים מרהט? רק כי לא יכול להיות שישראל צאן קודשים יירו זה בזה? אז תתעוררו, הידיעות העדכניות אומרות שלא בדואי ולא נעליים. מטורף תוצרת ישראל, כנראה יהודי למהדרין.
זה לא פיגוע! זה בסך הכל ניסיון שוד שהסתבך. לא באתי להמעיט בערכו של הדם היהודי שנשפך ח"ו, וברור שהבדואים האלו צריכים למות כמו שאר האחים שלהם עוד לפני שהם הורגים יהודים, כי על פי ההלכה יש מספיק סיבות טובות לכך. הם לא שדדו ברהט כי בעיר רהט יש בדואים שמנהלים את הסניף ויש להם אינטרס לשמור עליו. והשודד הבדואי מעדיף להתעסק עם יהודי שהוא בדרך כלל נקבה ונטול עמוד שדרה, מאשר עם בדואי אחר שבדרך כלל יש לו כבוד עצמי ויגיב אפילו רק על ניסיון לפגיעה בכבודו.
מוריה 11 י"ב סיון תשע"ג 13:14 מוריה
תפארת 10 י"ב סיון תשע"ג 10:43 תפארת
יהודה 9 י"א סיון תשע"ג 21:30 יהודה
שמפו 8 י"א סיון תשע"ג 21:24 שמפו
הכל באשמת הערבים 7 י"א סיון תשע"ג 17:39 הכל באשמת הערבים
אחשדרפן 6 י"א סיון תשע"ג 17:32 אחשדרפן
יוסף 5 י"א סיון תשע"ג 16:50 יוסף
היורה 4 י"א סיון תשע"ג 16:08 היורה
יהודי שמח במיוחד 3 י"א סיון תשע"ג 15:52 יהודי שמח במיוחד
יוני 2 י"א סיון תשע"ג 15:49 יוני
למה לא מספרים את האמת? 1 י"א סיון תשע"ג 14:35 למה לא מספרים את האמת?