פועל ערבי מכפר כנא מואשם בשלושה מקרי פריצה לאותה דירה בבניין בו עבד ברעננה.
על פי דיווח באתר local, הפועל בן ה-23 הועסק בעבודות שיפוצים במסגרת תוכנית תמ"א 38 בבניין ברחוב בר אילן ברעננה, במהלכו טיפס על פיגומי הבניין ותצפת על אחת הדירות.
החקירה העלתה כי באחת ההזדמנויות נכנס הפועל לדירה בכך שהזיז את ויטרינת החלון בסלון וגנב ממדף בחדר השינה מעטפה שהייתה בתוך ספר, ובה 500 שקלים במזומן. בחלוף כשלושה שבועות פרץ שוב לדירה דרך החלון, נכנס לחדרה של בעלת הדירה וגנב מעטפה הייתה מונחת מתחת לערימת בגדים, ובה 850 שקלים. במקרה נוסף הוא נכנס לדירה בעת שבעלת הדירה שהתה בבית. הדיירת אשר שמעה רעשים יצאה מהחדר לסלון ופגשה בנאשם.
לצד כתב האישום, הגישה התביעה בקשה להארכת מעצרו של הצעיר, שנעדר עבר פלילי, עד תום ההליכים. השופטת אתי כרייף מבית משפט השלום בפ"ת, האריכה את מעצרו עד להחלטה אחרת, אך במקביל הורתה על שליחתו לקבלת תסקיר מטעם שירות מבחן אשר יבחן אפשרות לשחרורו לחלופת מעצר.