יהודי הותקף ונדקר בידי שני ערבים בשכונת קרית יובל בירושלים בעת שישב ברכב. הוא פונה לבית החולים במצב בינוני ונבדק חשד כי מדובר בפיגוע
\בשעות הצהריים התקבל דיווח על אירוע דקירה ברחוב יאיר שטרן בשכונת קרית יובל בירושלים. כוחות ההצלה שהגיעו למקום טיפלו בגבר יהודי שנדקר והוכה במוט ברזל, ופינו אותו במצב קל עד בינוני לבית החולים. הפצוע סיפר כי שני ערבים תקפו אותו ונמלטו.
"אני עובד במקום סמוך, קיבלתי הודעה על האירוע והגעתי למקום במהירות", סיפר לקול היהודי מוטי הכט, חובש בכיר של איחוד הצלה שהגיע ראשון למקום. "ראיתי גבר יושב כשהוא בהכרה מלאה, פצוע ומדמם מחבלת ראש, כנראה דקירה, ופציעה נוספת בזרוע. הענקתיתלו טיםול ראשוני ונהג אמבולנס שהגיע הצטרף אלי לטיפול ופינינו אותו לבית החולים".
"מדובר בבחור בן 31. הוא סיפר שישב בתוך אוטו, הגיעו שני אנשים, לדבריו בני מיעוטים ותקפו אותו", מספר הכט. "אחד ניסה לדקור אותו והוא ניסה להתגונן ונפצע וכנראה השני היכה אותו בלום ברזל".
הפצוע סיפר לשוטרים כי לא הכיר את התוקפים ולכן נבדק חשד כי מדובר בפיגוע.
לפני שבועיים התנפל ערבי על יהודי בגן בלומפילד בירושלים, דקר אותו פצע אותו באורח בינוני. אתמול פורסם כי הערבי נעצר והוגש נגדו כתב אישום. מדובר בנרקומן מתל אביב המעורב בפלילים שנים רבות. מסיבה זו טענה המשטרה כי הרקע לדקירה אינו לאומני, זאת על אף טענות הנדקר כי מדובר בפיגוע.
יהודי 4 ב' אלול תשע"ג 09:38 יהודי
יהודי-בדם 3 א' אלול תשע"ג 14:34 יהודי-בדם
מישהו 2 א' אלול תשע"ג 14:27 מישהו
שולם עלייכם 1 ל' אב תשע"ג 21:28 שולם עלייכם