בע"ה ב' אייר תשפ"ה
הרשמה לניוזלטר שלנו

Close

ערבים תקפו יהודי בשער שכם - תמונות

בשבת אחר הצהריים תקפו שני ערבים צעיר יהודי שצעד עם חבריו בדרך חזרה מהכותל המערבי של הר הבית, בעת שחלפו באיזור שער שכם. הפצוע פונה לבית החולים הדסה עין כרם כשהוא סובל משבר באפו, ונזקק לתפרים • תמונות

  • אלחנן גרונר, הקול היהודי
  • ל' חשון תשע"ד - 09:31 03/11/2013
גודל: א א א
בשבת אחר הצהריים תקפו שני ערבים צעיר יהודי שצעד עם חבריו בדרך חזרה מהכותל המערבי של הר הבית, בעת שחלפו באיזור שער שכם. הפצוע פונה לבית החולים הדסה עין כרם כשהוא סובל משבר באפו, ונזקק לתפרים • תמונות
[caption id="attachment_78161" align="aligncenter" width="288"]הצעיר היהודי שהותקף בשער שכם (הקול היהודי) הצעיר היהודי שהותקף בשער שכם (הקול היהודי)
שוב יהודים מותקפים בשער שכם בירושלים.
בשבת אחר הצהריים תקפו ערבים מספר צעירים יהודים שצעדו בדרכם חזרה מהכותל המערבי של הר הבית, היכו אותם ופצעו אחד מהם. אחד הערבים נעצר.
"חזרתי מהכותל יחד עם שלושה חברים", סיפר לקול היהודי, נחמן, תושב בית ישראל בן 21 שנפצע באירוע. "אחרי שעברנו את שער שכם, היינו שני חברים מאחורה ושניים התקדמו קצת. פתאום יצאו מרכב שני ערבים ואחד מהם הכניס לי אגרוף בפנים". כתוצאה מהמכה החזקה נשברו משקפיו של נחמן, כיפתו הופלה ומאפו נזל דם רב. "הייתי המום ולא יכולתי להגן על עצמי. ראיתי שני מג"בניקים שעמדו קרוב וניגשתי אליהם. בינתיים הערבים תקפו את החברים שלי שהגנו על עצמם, והשוטרים הגיעו ועצרו את אחד הערבים".
נחמן פונה לבית החולים הדסה עין כרם שם אובחן כי הוא סובל משבר באפו. הוא נזקק לשלושה תפרים באף ובהמשך הלילה שוחרר לביתו. "דברים כאלו לא ירתיעו אותנו", הוא אומר, "בודאי שאמשיך לעבור בשער שכם. למה לא?".
[caption id="attachment_78163" align="aligncenter" width="286"]הצעיר היהודי שהותקף בשער שכם (הקול היהודי) הצעיר היהודי שהותקף בשער שכם (הקול היהודי)
תגובות (8) פתיחת כל התגובות כתוב תגובה
מיון לפי:

האינתיפאדה המושתקת


0 אירועי טרור ביממה האחרונה
האירועים מה- 24 שעות האחרונות ליומן המתעדכן > 0 מהשבוע האחרון

סיקור מיוחד